Bu Altcoin İki Yatırım Şirketinin Radarında: Binance’den Topluyorlar!

Kripto para piyasasının üzerindeki kara bulutlar dağılıyor gibi. Ripple davasındaki gelişmenin ardından piyasa yeniden yukarı yönlü bir ivme yakaladı. Lider kripto para Bitcoin bugün uzun bir aranın ardından 30 bin doların üzerin ziyaret etti. Bu gelişmelerin ortasında on-chain analitik platformu Lookonchain’in bildirdiğine göre, 2 yatırım şirketi cüzdanlarında bir altcoin için önemli yer açtı.

İki yatırım şirketinin hedefindeki altcoin: Lido DAO Token (LDO)

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kurumsal yatırımcıların piyasaya olan ilgisi gittikçe artıyor. Özellikle dev kurumsal firmaların spot Bitcoin ETF başvuruları bunu teşvik ediyor. SEC şimdilik onay vermese de bu şirketlerin başvurularını geri çevirmesi düşük olasılık olarak görülüyor. Bu olumlu havanın ortasında analitik platformu Lookonchain, iki yatırım şirketinin bir altcoin alımına dikkat çekiyor. Bu bağlamda Lookonchain, şu paylaşımı yaptı:

Sadece FalconX LDO biriktirmekle kalmıyor, aynı zamanda Amber da LDO biriktiriyor gibi görünüyor. Amber ile ilişkili bir adres 5 saat önce Binance’ten 1,19 milyon LDO (1,8 milyon dolar) çekti ve 18 Ağustos’tan bu yana 4,46 milyon LDO (6,78 milyon dolar) biriktirdi.

Lido topluluğu Polygon’daki projesini sonlandıracak!

Dün Wu Blockchain, Lido topluluğunun Polygon’daki Lido projesini sonlandırmak için bir teklif yayınladığını duyurdu. Gönderiye göre, Lido’nun Polygon’daki mevcut durumu birkaç endişe verici sorunu ortaya koyuyor. Lido, Polygon’da yaklaşık 86 milyon dolarlık Toplam Kilitlenmiş Değere (TVL) sahip. Buna rağmen, DeFi altcoin projesinin yıllık geliri sadece 116.863 dolar. Dahası, Lido tazminat olarak Shard Labs’a önemli miktarda LDO tokenı verdi. Bu da pahalı tazminat yapısı hakkında soru işaretleri yarattı.

Buna ek olarak, yakın zamanda yapılan bir teknik yükseltme, protokol için bir marka riski oluşturan bir para çekme hatası ortaya çıkardı. Polygon’un yol haritasını çevreleyen belirsizlik, rekabet mücadeleleri ve Polygon’daki likit stake sağlayıcılarına ilgi eksikliği de Lido’nun Polygon hakkındaki endişelerinin nedenleri olarak gösteriliyor. Wu Blockchain, Lido’nun mnuhtemelen artık yerel bir Ethereum (ETH) stake sağlayıcısını odağına alacağını açıkladı. Ayrıca, bunu Polygon ile ilgili bazı riskleri azaltmak amacıyla gerçekleştireceğini belirtti. Bu arada Shard Labs, Polygon’daki zaten muhafazakâr olan teşviklerini %75 oranında azalttı. Bu da Polygon’un halihazırda haline geldiği bir Blockchain durağanlığını gösteriyor

Altcoin fiyat performansı

Ancak, LDO’nun fiyatı son 24 saatlik işlemlerde yaklaşık %3’ten fazla arttı. CoinMarketCap, basın zamanında LDO’nun altcoin için yeni bir günlük yüksek fiyat olan 1,54 dolardan işlem gördüğünü belirtti. Bu arada LDO’nun 24 saatlik işlem hacmi geçtiğimiz gün boyunca %3’ün biraz üzerinde düştü. Sonuç olarak 37 milyon dolara geriledi. LDO’nun geçtiğimiz gün yaşadığı kayıplar, haftalık performansını kırmızıya çekerek %1,5 düşürdü.

LDO günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Fiyat artışının ardından, LDO’nun piyasa değeri yaklaşık 1,360 olarak gerçekleşti. Bu da onu piyasa değeri açısından 34. en büyük kripto para olarak sıraladı. Böylece, 1,392 milyon dolarlık piyasa değeriyle 33. sıradaki Internet Computer’ın (ICP) hemen arkasına yerleşti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x